USPJEH!

Mi smo tim sastavljen od fotografa i snimatelja koji iza sebe ima višegodišnje iskustvo u snimateljskom i fotografskom  poslu. Svakodnevni rad, usavršavanje, obaveza praćenja novih trendova, nabava najnovije opreme i što je najvažnije, postavljanje VAS, naši dragi mladenci, u prvi plan, ispred svega, su naši temeljni postulati i možemo reći :

Tajna našeg uspjeha!

SAMO VI !

Taj dan ste samo Vi naši mladenci, jer ugled obrta za snimanje vjenčanja kojeg predstavljamo nam je svetinja, a VAŠA sretna lica, najveće zadovoljstvo.

Radimo bez vremenskog ograničenja!

Pozivamo Vas da nam se obratite s punim povjerenjem kako bi najljepši trenuci Vašeg vjenčanja postali i ostali trajna uspomena.

ŠTO RADIMO ?

Ozbiljnost naših namjera i predanost poslu govori naša referentna lista koja je duga i raznolika;

od raznih koncerata, muzičkih spotova, reklama, višednevnih simpozija na europskoj i svjetskoj razini, misa, Prve pričesti, Krizmi, krštenja, modnih revija, sportskih događaja...

VJENČANJA!

Ipak, naša najveća ljubav su vjenčanja, jer tu zapravo dolaze do izražaja svi naši talenti i prednosti, a izniman trud najčešće ljudi prepoznaju već na samom terenu.

Svjesni smo da ste sanjali dan Vašeg vjenčanja i da stoga nemamo pravo niti na najmanju pogrešku!

NA NAŠ NAČIN !

Uvjerite se:

Radimo jednostavno, dokumentarno, moderno,

DRUGAČIJE

 a Vaše toplo hvala najveća    nam je

nagrada  ! 

NO STRESS !

 

 

 

 

Stručnost, smirenost, predanost ovom poslu vidjet ćete od prvog našeg susreta, jer nam je stalo da ste pod što manjim stresom, a na našu pomoć možete uvijek računati.

OPREMA

Oprema koju Vam možemo ponuditi za snimanje i fotografiranje : GIMBAL, KRAN, SLIDER, DRON, GOPRO... PROJEKTOR, ostala foto i video oprema, mikrofoni za crkvu, rasvjeta za crkvu ...

JAVITE SE !

Od prvog našeg kontakta inzistiramo da nam se obratite kad želite, jer mi Vam možda možemo pomoći da riješite neke za Vas velike probleme.

BESPLATNO JE !

 

 

Ništa Vas ne košta da nas kontaktirate !

Nill-produkcija, kneza Ratimira 8, 10410 Velika Gorica

tel: +385 99 340 03 07

©2023 by Charlotte McCoy. Proudly created with wix.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest
  • LinkedIn Social Icon